Ens ajudes a saber
per on passa la fauna?

Mira les dades

Visor globalVisor de passosVisor de rastresVisor de colisions

Ampliar mapa

En el mapa hi apareixen representats cinc elements:

  • Passos de fauna: Passos a través de la xarxa viària/ferroviària en els quals s’hi ha confirmat el pas de fauna mitjançant algun tipus de rastre (petjada, excrement,…) fotografiat in situ.
  • Viaductes: Passos a través de la xarxa viària/ferroviària, de més de 100 metres de longitud, en els quals s’hi ha confirmat el pas de fauna mitjançant algun tipus de rastre (petjada, excrement,…) fotografiat in situ.
  • Rastres de fauna: Petjades, excrements,… que certifiquen el pas d’algun animal a través de la xarxa viària/ferroviària.
  • Col·lisions amb fauna: Evidències fotografiades in situ de col·lisió d’un vehicle amb algun animal. Es consideren “validades” en el moment que hi ha una fotografia que ho certifica o quan la dada prové d’un expert o persona qualificada.
  • Trams conflictius: Trams de la xarxa viària en els que s’ha observat el pas habitual de fauna i que, per tant, presenten una potencialitat de col·lisions més elevada.

Si es fa clic a sobre de cada element representat, s’obrirà un requadre que inclou, a més de la fotografia de l’element representat, altra informació específica que completa la seva descripció.