Ens ajudes a saber
per on passa la fauna?

Animadíssima presentació al CRP del Solsonès!

El passat dia 11 d’abril vàrem tenir una animada presentació del projecte Caminsdefauna.cat al CRP del Solsonès.

Una presentació que va ser motivada per l’interès del col·lectiu de professors i que va comptar també amb l’assistència de científics i naturalistes.

Poc a poc es va conformant una comunitat d’usuaris on aficionats, alumnes de centres educatius, professors i, fins i tot, investigadors en el camp de la connectivitat ecològica.

Finalment dir que el Solsonès aporta una visió nova respecte els territoris que hem treballat anteriorment. Es tracta d’una zona sense grans barreres ecològiques on podrem conèixer millor la interacció de les carreteres de menor dimensió amb la natura que les envolta i en un territori de frontera entre els ecosistemes de muntanya, on ja ha aparegut ocasionalment el llop, amb les pinedes de pinassa (les més importants de Catalunya) que s’estenen fins la vora nord de la comarca de la Segarra. Per tant és molt interessant estudiar la connectivitat en un territori que, de forma natural, ja és una frontera!

Animem molt a aquest nou grup de la comunitat de Caminsdefauna.cat a proporcionar nova llum sobre la connectivitat ecològica a Catalunya.

Leave a comment